3. Základní škola Holešv
Od 19. února do 23. února během jarních prázdnin nevaříme.

Jídelníček na příští týden: 26. února - 2. března 2018
  Polévka Hlavní jídlo č. 1 Hlavní jídlo č. 2
26. 2. PO Jáhlová (1a) Vepřové v zelenině Halušky se zelím a uzeninou
rýže (1a) (1a,3,7)
zeleninový salát, šťáva ovoce, ovocný čaj
27. 2. ÚT Špenátový krém
(1a,7)
Smažený kuřecí řízek (1a,3,7) Květák jako mozeček
brambory s máslem a pažitkou brambory s cibulkou (3,7)
zeleninový salát, šťáva kompot, šťáva
28. 2. ST Hovězí vývar
s kapáním (1a,3,9)
Bratislavské vepřové plecko Špagety (boloňské bezmasé)
houskový knedlík (1a,3,7) ragú z červené čočky (1a)
ovoce, šťáva ovoce, šťáva
1. 3. ČT Hrstková (1a) Čevabčiči Rybí filé na česneku
bramborová kaše (1a,3,7) brambory (1a,4)
zeleninový salát, šťáva zeleninový salát, čaj s citronem
2. 3. PÁ Pohanková
se zeleninou (1a,3,7)
Brambory zapečené s nivou Vepřová marinovaná kotleta
a mandlemi (3,7,8) bulgur s grilovanou zeleninou
zeleninový salát, mléčný koktejl šťáva (1a,3,7,10)

 


V jídelním lístku jsou u jídla v závorce uváděna čísla alergenů, která alergikům pomohou při objednávání jídla.
1Obiloviny obsahující lepek: a) pšenice, b) žito, c) ječmen, d) oves, e) špalda,
 f) kamut, g) hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7Mléko a výrobky z něj
8Skořápkové plody: a) mandle, b) lískové ořechy, c) vlašské ořechy, d) kešu ořechy,
 e) pekanové ořechy,  f) para ořechy, g) pistácie, h) makadamie a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něj
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany
13Vlčí bob (Lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich

 
Vytvořeno: 2015 | Všechna práva vyhrazena | Web: A. Maťová | Design: J. Sovadníková |  Capsa | Zaměstnanecký e-mail |  www.3zshol.cz