3. Základní škola Holešv
Jídelníček pro volbu svačin zde.

Jídelníček na tento týden: 20. května - 24. května 2019
20. 5.Zeleninový vývar (1a,9)
 1. Vepřové rizoto, okurka, ovoce, šťáva
 2. Kuře ala bažant, brambory s pažitkou, zeleninový salát, šťáva (1a)
21. 5.Slepičí vývar s nudlemi (1a,3,7,9)
 1. Bramborový guláš, chléb, ovoce, šťáva (1a,3,7)
 2. Hovězí stroganoff, hrášková rýže, zeleninový salát, kompot, šťáva (1a,3,7)
 3. Těstovinový salát s rajčaty, ovoce, šťáva (1a,3,4,7)
22. 5.Frankfurtská (1a,9)
 1. Krupicová kaše s kakaem, ovoce, šťáva(1a,7)
 2. Smažené rybí filé (okoun), bramborová kaše, zeleninový salát, šťáva (1a,3,4,7)
23. 5.Farmářská bramboračka (9)
 1. Špagety s jemnou zeleninovou omáčkou a sýrem, ovoce, šťáva (1a,3,7)
 2. Krůtí kousky ve smetanové omáčce, těstoviny, ovoce, šťáva (1a,3,7)
 3. Čočkový salát s jablky, pečivo, ovoce, šťáva (1a,3,7) 
24. 5.Jáhlová (1a)
 1. Vepřová pečeně na houbách, brambory, zeleninový salát, šťáva (1a,3,7)
 2. Bezmasá čína, jasmínová rýže, kompot, šťáva (1a)
Jídelníček na týden: 27. května - 31. května 2019
27. 5.Rybí (1a,4)
 1. Čevabčiči, brambory s cibulkou, zeleninový salát, šťáva (1a,3,7)
 2. Bramborová musaka (mleté maso), zeleninový salát, šťáva (1a,3,7)
28. 5.Vločková (1a,9)
 1. Masová směs na pórku, rýže, zeleninový salát, šťáva (1a,3,7)
 2. Žemlovka s jablky a tvarohem, ovoce, mléčný koktejl (1a,3,7)
 3. Ledový salát s kuřecím masem po mexicku, pečivo, šťáva (1a,3,7)
29. 5.Italská (1a,3,7)
 1. Pražská pečeně, rýže, zeleninový salát, šťáva (1a,3,7)
 2. Zapečené rybí filé se sýrem, brambory s petrželkou, kompot, šťáva (3,7)
30. 5.Polévka z řapíkatého celeru (1a,7,9)
 1. Lasagně se špenátem, ovoce, šťáva (1a,3,7)
 2. Kuřecí maso v kari omáčce, těstoviny, šťáva (1a,3,7)
 3. Indický bramborový salát, ovoce, šťáva (7,9)
31. 5.Vývar s těstovinou (1a,3,7,9)
 1. Vepřová pečeně houskový knedlík, zelí, ovoce, šťáva (1a,3,7)
 2. Bramboráčky s nivou, zeleninová obloha, šťáva (1a,3,7)

V jídelním lístku jsou u jídla v závorce uváděna čísla alergenů, která alergikům pomohou při objednávání jídla.
1Obiloviny obsahující lepek: a) pšenice, b) žito, c) ječmen, d) oves, e) špalda,
 f) kamut, g) hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7Mléko a výrobky z něj
8Skořápkové plody: a) mandle, b) lískové ořechy, c) vlašské ořechy, d) kešu ořechy,
 e) pekanové ořechy,  f) para ořechy, g) pistácie, h) makadamie a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něj
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany
13Vlčí bob (Lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich

 
Vytvořeno: 2015 | Všechna práva vyhrazena | Web: A. Maťová | Design: J. Sovadníková |  Capsa | Zaměstnanecký e-mail |  www.3zshol.cz