3. Základní škola Holešv
Upozornění na nový systém prodeje svačin Svačinky se objednávají přes terminál v jídelně nebo pomocí iCanteen. Vydávat se budou pouze na čip v době první přestávky. Do 10.00 bude možno objednat svačinku na další den. Od 10.00 je terminál otevřen jen pro objednávání obědů.

Jídelníček pro volbu svačin zde.

Jídelníček na tento týden: 18. března - 22. března 2019
18. 3.Farmářská bramboračka (1a,9)
 1. Čočka na kyselo, uzený plátek, chléb, ovoce, ovocný čaj (1a,3,7)
 2. Vepřové nudličky s pórkem a žampiony, opékané brambory, kompot, šťáva (1a)
19. 3.Jáhlová (1a)
 1. Kuřecí prsa na rozmarýnu, rýže, zeleninový salát, šťáva (1a)
 2. Husitská směs, rýže, kompot, šťáva (1a,3,7)
 3. Těstovinový salát s tuňákem, ovoce, šťáva (1a,3,4,7)
20. 3.Vývar s kapáním (3,7,9)
 1. Pražská pečeně, houskový knedlík, ovoce, šťáva (1a,3,7)
 2. Grilované rybí filé a penne s rajčaty, ovoce, šťáva, (3,4,7)
21. 3.Frankfurtská (1a,7)
 1. Vepřové na houbách, brambory s petrželkou, kompot, šťáva (1a)
 2. Zapečené kuřecí maso s těstovinou, květákem a sýrem, ovoce, mléčný koktejl (1a,3,7)
 3. Bulgurový salát s černou čočkou beluga a tofu, ovoce, šťáva (1a,3,6,7)
22. 3.Brokolicový krém (7)
 1. Masové koule v rajčatové omáčce, těstoviny, šťáva ovoce, (1a,3,7)
 2. Zapečený lilek, brambory s cibulkou, kompot, šťáva (1a)

 

Jídelníček na příští týden: 25. března - 29. března 2019
25. 3.Hráškový krém (1a,3,7)
 1. Vepřový prejt, zelí, brambory, ovoce, šťáva (1a,3,7)
 2. Zapečené těstoviny se šunkou a zeleninou, okurka, šťáva (1a,3,7)
26. 3.Z růžičkové kapusty (1a)
 1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, zeleninový salát, šťáva (1a,3,7)
 2. Grilovaná ryba se špenátovými haluškami, ovoce, šťáva (1a,3,4,7)
 3. Vitamínový salát, pečivo, šťáva (1a,3,7)
27. 3.Vývar s rýží a hráškem (9)
 1. Hamburská kýta, houskový knedlík, ovoce, šťáva (1a,3,7)
 2. Zapečené brambory s nivou a mandlemi, zeleninový salát, šťáva (3,7,8)
28. 3.Hrstková (1a)
 1. Milánské špagety s kuřecím masem, ovoce, šťáva
 2. Brokolice s vejci, brambory, zeleninový salát, šťáva (1a,3,7)
 3. Salát Elixír (z čínského zelí), pečivo, šťáva (1a,3,7)
29. 3.Valašská kyselica (1a,7)
 1. Kynuté knedlíky s povidly, sypané tvarohem, ovoce, mléčný koktejl (1a,3,7)
 2. Marinované vepřové kostky, rýže, zeleninový salát, šťáva (1a,10)

V jídelním lístku jsou u jídla v závorce uváděna čísla alergenů, která alergikům pomohou při objednávání jídla.
1Obiloviny obsahující lepek: a) pšenice, b) žito, c) ječmen, d) oves, e) špalda,
 f) kamut, g) hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7Mléko a výrobky z něj
8Skořápkové plody: a) mandle, b) lískové ořechy, c) vlašské ořechy, d) kešu ořechy,
 e) pekanové ořechy,  f) para ořechy, g) pistácie, h) makadamie a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něj
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany
13Vlčí bob (Lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich

 
Vytvořeno: 2015 | Všechna práva vyhrazena | Web: A. Maťová | Design: J. Sovadníková |  Capsa | Zaměstnanecký e-mail |  www.3zshol.cz