3. Základní škola Holešov
Informace ke stravování od 4. 1. 2021 Školní jídelna vaří pro všechny žáky, zaměstnance i cizí strávníky.

Všichni strávníci jsou ze stravování automaticky odhlášeni. Obědy je nutné si přihlásit přes internet do 11 hodin předchozího pracovního dne.

K odebrání obědu je nutné si přinést čip.

Od 4. 1. 2021 do odvolání školní jídelna svačinky nepřipravuje.

Stravování žáků 1. a 2. ročníku:
Obědy je nutné si přihlásit.
Žáci se budou stravovat ve školní jídelně po skončení vyučování.
Při stravování ve školní jídelně platí zpřísněná hygienická opatření nastavená na začátku školního roku.
Při nepřítomnosti žáka je nutné si přihlášený oběd odhlásit do 11 hodin předchozího pracovního dne přes internet, ve výjimečných případech (při nenadálé nemoci) do 7 hodin ráno na telefonu 573 503 159.

Stravování žáků 3. - 9. ročníku:
Žáci 3. až 9. ročníku mají možnost odebírat obědy do jednorázových boxů (z hygienických důvodů).
Obědy je nutné si přihlásit.
K ceně oběda bude automaticky účtován navíc poplatek za jednorázový box ve výši 7 Kč.
Výdej obědů bude probíhat na rampě u školní jídelny od 13:00 do 13:30.

Cizí strávníci:
Cizí strávníci mohou odebírat obědy za stejných zvýšených hygienických pravidel nastavených na začátku školního roku.
Obědy je nutné si přihlásit telefonicky (573 503 159), emailem (cubova@3zshol.cz), přes internet nebo osobně vždy nejpozději do 11 hodin předchozího pracovního dne.

Ing. Ivana Čubová, vedoucí školní jídelny
Jídelníček na týden: 11. ledna - 15. ledna 2021
11. 1.Brokolicový krém (1,3,7,9)
 1. Špagety s vepřovým masem a rajčaty, čaj (1,3,7)
12. 1.Petrželová s krutony (1,9)
 1. Uzené maso, bramborová kaše, zeleninový salát, čaj (1,7)
13. 1.Selská (1,3,7,9)
 1. Kuřecí maso po čínsku, rýže, kompot, čaj (1,9)
14. 1.Slepičí vývar s nudlemi (1,9)
 1. Masové koule v rajčatové omáčce, knedlík, čaj (1,3)
15. 1.Fazolová s pórkem (1,9)
 1. Smažený sýr, brambor, bylinkový dresink, čaj (1,3,7)
Jídelníček na týden: 18. ledna - 22. ledna 2021
18. 1.Česneková (1,3,7,9)
 1. Čočka na kyselo, opečená klobáska, chléb, čaj (1,3,7)
19. 1.Mrkvová se smaženým hráškem (1,9)
 1. Živáňská pečeně, těstoviny, kompot, čaj (1,7)
20. 1.Italská (1,3,7,9)
 1. Pečené rybí filé se šunkou a sýrem, bramborová kaše, salát, čaj (1,9)
21. 1.Slepičí vývar s játrovými knedlíčky (1,9)
 1. Španělský ptáček, rýže, kompot, čaj (1,3)
22. 1.Gulášová (1,9)
 1. Žemlovka s tvarohem a jablkem, mléčný nápoj (1,3,7)
2. Nudle s perníkem (1,3)
V jídelním lístku jsou u jídla v závorce uváděna čísla alergenů, která alergikům pomohou při objednávání jídla.
1Obiloviny obsahující lepek: a) pšenice, b) žito, c) ječmen, d) oves, e) špalda,
 f) kamut, g) hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7Mléko a výrobky z něj
8Skořápkové plody: a) mandle, b) lískové ořechy, c) vlašské ořechy, d) kešu ořechy,
 e) pekanové ořechy,  f) para ořechy, g) pistácie, h) makadamie a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něj
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany
13Vlčí bob (Lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
 
 
Vytvořeno: 2015 | Všechna práva vyhrazena | Web: A. Maťová | Design: J. Sovadníková |  www.3zshol.cz