3. Základní škola Holešov
Z důvodu nařízení Vlády ČR o zákazu osobní přítomnosti žáků ve škole od 14. 10. se ve školní jídelně od středy 14. 10. až do odvolání NEVAŘÍ PRO ŽÁKY školy ani pro CIZÍ STRÁVNÍKY.

Ing. Ivana Čubová, vedoucí školní jídelny
V jídelním lístku jsou u jídla v závorce uváděna čísla alergenů, která alergikům pomohou při objednávání jídla.
1Obiloviny obsahující lepek: a) pšenice, b) žito, c) ječmen, d) oves, e) špalda,
 f) kamut, g) hybridní odrůdy a výrobky z nich
2Korýši a výrobky z nich
3Vejce a výrobky z nich
4Ryby a výrobky z nich
5Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7Mléko a výrobky z něj
8Skořápkové plody: a) mandle, b) lískové ořechy, c) vlašské ořechy, d) kešu ořechy,
 e) pekanové ořechy,  f) para ořechy, g) pistácie, h) makadamie a výrobky z nich
9Celer a výrobky z něj
10Hořčice a výrobky z ní
11Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12Oxid siřičitý a siřičitany
13Vlčí bob (Lupina) a výrobky z něj
14Měkkýši a výrobky z nich
 
 
Vytvořeno: 2015 | Všechna práva vyhrazena | Web: A. Maťová | Design: J. Sovadníková |  www.3zshol.cz