3. Základní škola Holešov
Vařil u nás kuchař Zbyněk Diatka - fotoreportáž V úterý 27. září se od brzkého rána ve školní kuchyni vařily celozrnné knedlíky. Svou ruku k dílu přidal i pan Zbyněk Diatka, kuchař a promotér firmy Podravka - Lagris. Druhý chod tvořil bulgur s jablky a zrníčky quinoa, který byl v době pořizování fotografií již dávno připravený. Ve školní kuchyni se totiž začíná každý den hodně brzo.


To se žáci (a nejen žáci) divili, kdo jim dnes vydává obědy.
A některým tentokrát tak chutnalo, že si šli přidat.

Připraven byl také výborný (ale i zdravý) dezert s ovocem

Bulgur s jablky a quinoou - zajímavé a hlavně zdravé potraviny, které nám přijel představit kuchař Zbyněk Diatka.

Segedínský guláš s celozrnnými knedlíky

 
Vytvořeno: 2015 | Všechna práva vyhrazena | Web: A. Maťová | Design: J. Sovadníková |  Capsa | Zaměstnanecký e-mail |  www.3zshol.cz